КАК ДА СИ ВЪРНЕМ БИВШИЯ/БИВШАТА?

Да обичаме или да бъдем обичани?

Всеки от нас е минавал през онези трудни периоди в които любовта ни е отхвърлена от човека, който обожаваме и боготворим.  Ако в момента сте отчаяни, самотни и готови на всичко да си върнете любовта на любимия човек, моля не се обсебвайте и не агресирайте към обекта на вашите чувства.

Не изпращайте съобщения пак и пак въпреки, че нямате отговор. Моля не звънете безспирно. Недейте да звучите отчаяно като питате какво да промените или къде сте сгрешили и че сте готови на всичко, за да си върнете любимия човек обратно. Не дразнете партньора си с оправдания, извинения и нападки кой е виновен и защо за конкретнатa ситуация. Моля, бъдете разумни. Има няколко прости психологически тактики, които биха могли да ви помогнат да си върнете изгубеното.

Всички ние ценим и уважаваме онова, което е рядкост в природата или в нашето обкръжение. Диамантите и златото са много ценни, защото трудната им откриваемост им придава по-голяма стойност. Именно затова сме склонни да платим много по-висока цена за тях. Когато обаче имаме нещо, което ни е непрекъснато пред очите след много кратко време ние спираме да го забелязваме-за нас то вече не е ценно, защото ни се поднася на всяка крачка. Така е и с хората.

Ако един човек ни търси непрекъснато и ежедневно, ако неспирно ни уверява в своята любов не след дълго за нас той става безличен, жалък и дори e възможно да го намразим. Ако обаче въпросния човек е в контрол и знаем, че не винаги ще отговори на обаждането ни и че не можем всеки път когато решим да установим контакт – тогава този човек ни предлага нещо много рядко – той вече не е от онези хора, които ни предлагат себе си и своето внимание в изобилие и когато го поискаме.

Разбира се това не означава, че трябва да манипулираме близките си хора с психологически трикове. По-скоро тези психологически стратегии ни показват механизмите, които контролират човешкото поведение и емоции. Така ние можем да разберем защо сме отхвърлени и къде е добре да коригираме поведението си, за да сме много по-успешни в бъдещите си взаимоотношения.

Не трябва да забравяме, че 95% от комуникацията между хората е невербална. Само 5% се дължи на думите – на това какво казваме и как го казваме. Това означава, че дали сме уверени в себе си, дали сме спокойни и щастливи е предопределящо за това как ще ни възприемат околните. Хората, чуват много малка част от това което казвате, но вашата поза, поглед, мимика, изражение носят много по-голяма информация. Затова за да бъдете успешни във вашите връзки на първо място трябва да сте ок със себе си.

Когато настъпи раздяла между двама души, може и да не си давате сметка, но вие сте в един вид психологическа война с любимия до скоро човек. Война, която по-умелия от вас ще спечели. Затова…

1.Когато вашия любим ви каже, че иска да прекрати взаимоотношенията си с вас не изпадайте в паника, а се съгласете с него/нея: „Много добре. Приемам твоето решение и се съгласявам. Аз също мисля, че това е най-доброто и за двама ни.“ Тази ваша реакция ще изненада много половинката ви, която не очаква подобно отношение от вас и ще му / й даде сигнал, че може би прави грешка.

Може и да не си давате сметка, но след раздялата вие и двамата сте във водовъртеж от емоции. Вместо да се притеснявате по-добре изчакайте нещата да се успокоят. Съвсем нормално е да започнете да охладнявате един към друг.

Ако обаче сте тероризирали половинката си достатъчно добре с безкрайни телефонни обаждания и смс-и не се отчайвайте. Милиони хора го правят и всички сме изпадали в подобна ситуация. Въпреки това е добре да напишете кратко писмо, с което да заявите на любимия човек, че сте съгласни с раздялата и това е най-правилното решение.

Идеята тук е не да се обсебвате от вашата половинка, която не желае любовта ви. Нашите умове са устроени по такъв начин, че когато някой ни отхвърли ние вярваме, че този човек е много ценен и това ни кара да го преследваме. Понякога се обсебваме от някого и искаме да си го върнем обратно не защото сме толкова влюбени, а защото искаме да спечелим битката да си върнем обратно онова, което първоначално сме загубили след като са ни отхвърлили. Нашето съзнание е устроено така да си мислим, че човека, който ни отхвърля е по-добър от нас и затова ние го преследваме.

2.След като вече сте заявили, че сте съгласни с прекратяването на връзката межу ваас вие трябва да преустановите всякакъв контакт с него/ нея. Не отговаряйте на съобщенията, обажданията, не пишете писма. Накарайте вашия любим да повярва, че и вие искате раздялата. За тази втора точка се изисква голяма дисциплина. Не забравяйте, че моментът на мълчанието е много силен момент-момент, който променя ситуацията – от изобилие когато вие сте атакували половинката си с безкрайни съобщения и телефонни обажания до момента на оскъдицата-когато мълчите. По този начин вашето присъствие или липсата е един вид рядкост, която става ценна.

Изкушението след раздялата да изпращате съобщения или да звъните е много голямо, но това само ще нагнети половинката ви и ще я отблъсне от вас още повече. Ако непрекъснато търсите контакт ще изглеждате отчаяно и ще се унижите.

Накарайте вашата бивша или бивш да повярва, че на вас ви е добре и без него/нея.  Сякаш раздялата по никакъв начин не ви е афектирала. Така любимия човек ще започне да вярва, че решението да се раздели с вас може би не е било толкова добро.

3.Когато ви потърси или ви изпрати съобщение – моля не отговряйте незабавно. Помнете,че ценността идва от липсата. Направете така, че бившия/бившата наистина да повярва, че сте изчезнали. Това понякога може да се постигне с часове, с дни, а понякога са необходими месеци.

Щом половинката ви установи, че не желаете да говорите това ще го/я побърка.

Има случай, когато вашия любим търси контакт с вас след което изчезва и след извесно време пак се появява. И това се повтаря пак и пак. Това е много объркващо поведение и подронващо самочувствието на страдащата страна. Можем да кажем, че такъв вид поведение не дава добри индикации за чувствата и намеренията на вашия любим. Това може да означава, че има колебание дали иска или не иска връзка с вас. Когато обаче реши, че иска неговите или нейните намерения няма да останат незабелязани от вас.

4.Един ден когато любимия човек отново установите контакт с вас той трябва да ви види в една абсолютно нова светлина – не само отвън, но и отвътре. За тази цел вие не само трябва да изглеждате перфектно и различно като визия, но и от вас да струи самочувствие, оптимизъм и добро настроение. Както всички знаем – много по-лесно е да манипулираме визията отколкото състоянието на духа си. За тази цел – започнете да  излизате, да се срещате със старите си приятели и да откривате нови. Намерете нови интереси. Пресъздайте се отново. Спортувайте!

5.Влезте отново в живота му/й. Вашата нова среща и каква точно ще е тя е от ключово значение за рестарта на връзката. Предизвикайте отново тези емоции. Започнете отначало.

Не забравяйте обаче, че когато един ден вашата половинка ви се обади не трябва да приемате обаждането веднага. Точно обратното. Не вдигайте и не отговаряйте на смс-и те. Накарайте вашия човек да ви гони, а не вие него.

Стратегията, която начертахме по-горе и стъпките, които може да следваме изискват време. Ако искате да чуете гласа на любимия си след като ви е отхвърлил тотално има и много по-бърз метод да го направите. Незабравяйте обаче, че този метод е с много краткосрочно действие макар и със силен заряд и първоначален ефект:

1.Връзката, която сте имали досега е умряла. Погребете я. Това не е трагедия. Сега трябва да започнете отначало.

2. Изтрийте лошите моменти от края на вашата връзка от ума си. Както казахме тя е погребана. Не трябва да се връщате назад или да напомняте на бившия/бившата до вас защо и как сте се разделили. Лошите спомени моментално ще предизвикат и лоши емоции. Просто започнете отначало да флиртувате с него/нея.

3.Сега трябва да му/й напомните за човека, в който тя или той се е влюбил в началото.

4.Изпратете му съобщение, но не от тези съобщения пълни с извинения и молби. Пуснсете съобщение в което го/я каните на парти. Нека бъде весело, неангажиращо и закачливо.

5.Изпратете й/ му съобщение, което ще докосне сърцето му/й. Не бъдете многословни-само няколко изречения. Не звучете отчаяно. Кажете колко много ви липсва и как искате да го/я напрегръщате и това е достатъчно може би, а може и да добавите и няколко по-пикантни думи- вие знаете най-добре.Изненадайте половинката си- напишете й нещо много нежно и интимно и ще получите незабавен отклик.

Ето и някои примери, които можете да използвате ако сте жена и пишете на бившия си. Тези магически смс-и:

 1. Ще привлекат вниамнието му.
 2. Ще го накарат да се почувства атрактивен и силен и ще му подскажат, че той е единствената причина да се чувствате толкова добре.
 3. Третия смс ще въздейства на въображението му и ще го накара да повярва колко хубаво може да бъде бъдещето когато е с вас.

Ето и респективно необходимите примерни смс-и за всяка стъпка..

-„Не мога да спра да мисля за….“ Това ще предизвика вниманието на половинката ви и най-вероятно ще получите обратно съобщение: „За какво?“

-Ако получите някакъв обратен отговор тогава можете да отговорите по следния начин:

„Че се чувствам в безопастност когато си наоколо…“ или“За електричеството което преминава през тялото ми когато ме целунеш…“или“Колко красива сее чувствам когато ме погледнеш“ – тези смс-и утвърждават неговата сила пред вас…

-Третият смс действа на въображението „Аз съм все още тук и единственото което мога да направя е да си представям как бих се почувствала ако те видя днес..“

Тези смс-и са само примерни и са само за да ви ориентират в ситуацията…Опитайте и ще останете изненадани от ефекта им..

Реклами

~ от nadiaterzieva в март 7, 2013.

20 коментара to “КАК ДА СИ ВЪРНЕМ БИВШИЯ/БИВШАТА?”

 1. ami ako tq v momenta se ote6ava s nqkoi drug a vatre v neq tvardi 4e me obi4a i ako e ot drug grad

 2. tova go go bqh postignal sega kato se zamislq i mai4e obarkah to4ka 5 i sega sam v zadanena ulica molq za otgovor

 3. А ако той отговори, че ти желае късмет и по-скоро да намерите друг човек, тогава какво????И се надява в бъдеще да бъдете приятели?

 4. Vsiaka vrazka e individualna.Tova koeto davate kato savet e viarno,no to e printzipno,na niakoi moje da pomogne ,no na drugi ne moje.Mnogo sa vajni prichinite poradi koito e prikluchila vrazkata.Ima neshta koito mogat da se varnat i drugi koito ne mogat.

 5. super tova, koeto nau4ih tuka mnogo mi haresa, USPEH na vsi4ki, koito iskat da si varnat lubimoto sa6testvo

 6. А ако любимата ми ми казва че ме обича , но е толкова наранена , че чувствата нямат значение и че и е трудно отново да ми повярва ?

 7. A kak da postapim ako imame i dete.trudna stava zadachata da ne si zvanim?kakvo shte me posavetvate

 8. А какво става когато той е по-малък и всички са против връзката ми и ни разделиха. И му намират млади момичета само и единствено да не е с мен

 9. Getting my Ex back was something that i couldn’t imagine will be so easy. I’ve known Cynthia for years, When we finally got together In June 2010, we were together until march 2015 of which she told me she was not interested in the relationship again, for a reason she didn’t say, and which i don’t know. During that time my mind was completely at a state of unrest, I wasn’t eating, neither was i sleeping, talking to anyone was even more difficult, I cried, I was so depressed and stressed out that I was scared and was even planning to end it all but a friend of mine named Alex Richard who passed through same situation advised me to contact Dr. igbudu to help me because I Love and care about her so much and I just want us to be together again, i contacted him although i never used to believe in spell casting but i gave it a try and and he cast the spell and to my greatest surprise everything was alright, Cynthia called me and started begging for all she has caused me. It made a positive result and today we are happy together. To you all out there faced with the same problem or similar to this, you can contact Dr. Ogudu on drigbuduosimili@gmail.com because he will help you. Once again thank you Dr. for bringing back my love. Thank you

 10. Открихте ли себе липсва любов от партньора си или бившия ти и ги искате обратно? Или сте в момента се развежда и искате вашият партньор в гърба? Възможно ли е да търси духовно заклинание или финансова и семейно пробив? Да бъдеш игнориран от желаната половинка? Влияние
  от него да ви дам шанс. Чувствайки се в капан от
  арогантен партньор или шефа си в офиса? Им влияе, за да ви дам
  control.With леене на това заклинание ще ви бъде дадена властта
  да влияе на хората. Почти всички хора! Ако вие сте
  В момента търсенето на работа можете да повлияе на
  интервюиращия.
  Почти всяка ситуация може да се повлияе, за да отидете на пътя ви.
  След магията започва да се проявява можете да измени
  лица ще бъде или намерение. Нищо особено трябва да бъде
  направено от ваша страна да очакваме за даване на насоки за това как да използвате магията.
  Това може да се случи веднага, или да отнеме малко повече време, но вие
  Скоро ще видите, че хората ще започнат да видите нещата си
  начин.
   The Gurumaraji Voodoo магии предците светилища на Гуджарат Раджастан безопасни може вашето бъдеще,
     Стига с всички тези свидетелства сте били все от хората тук, че не съм те УЕЙЛД всяка стока;

  (1) Ако искате бившият ти върна.
  (2) За да се грижи за ХИВ / ПОМОЩ или сходно заболяване
  (3) Искаш ли да се насърчава във вашия офис.
  (4) Искаш ли жени / мъже, които да се движат след теб.
  (5) Ако искате дете.
  (6) ли сте предприемач и искате да спечелите договори
  (7) Искаш ли да се връзвам на вашия съпруг / съпруга да бъде
  ваш завинаги.
  (8) Ако имате нужда от помощ духовно.
  (9) Как сте били мамени и искате да възстановите сте загубили пари.
  (10) Stop Развод
  11. Печелившите лото / лотарийни магии

  12. Дете на правописа

  13. Бременност заклинание

  14. Свободата на правописа

  15. Любовта на правописа

  16, изчезващ заклинание

  17. Invisible човешкото заклинание

  18. Успехът или подаване на правописа

  19. Брак заклинание

  20. Отмъщението на правописа

  21. Популярност заклинание

  22. Killing заклинание

  Cancer 23. заклинание

  24. Supernatural мощност на правописа

  25. Madness заклинание

  26. Free къща заем на правописа

  27. Производство на правописа на филми и филми

  28. Туберкулоза на правописа

  29. Loose тегло и тялото на правописа

  Моля, имайте предвид, че хвърлихме това заклинание за вас
  Ние хвърли това за ваша лична употреба!
  Това, което трябва е вашето име и рожден ден.
  Ако имате някакви въпроси, моля помощ или се чувстват свободни да пишете: Gurumarajispells@gmail.com
  Моля, изчакайте 3 до 5 дни за нас, за да завършите вашата магия.

  Благодарим Ви, че търсите!

 11. Ами ако аз съм наранил момичето по този начин и сега не иска да чуе за мен, презира ме. А копнея за нея. И то всичко го бях направил заради ревност

 12. С бифшия живях ме заедно близо 1м.и си замина за неговия град. Ние играехме игра. И след като си бе тръгнал той продължи да ми дава и иска животи в играта. След 2седмици ми пратиха една информация за фейсбук, аз я пратих на ммного приятели и на него. Той ми отговори в същия ден. И въобще се изненадах, че ме попита как ми е ръката? Защото ние се разделихме заради обстоятелства. А пък и аз по онова време имамх болки в ръката. И бях учудена как се сети за ръката ми, след като това, което пратих въобще нямаше нищо общо. Искам да се съберем пак, но както казах обстоятелствата бяха причина, а ние избързахме да стигне до там да живеем заедно. Затова трябва да мине време няколко годкни, но как да го накарам да ме търси и да подържаме контакт?

 13. ИСТОРИЯТА НА ЖИВОТА.

  Честита Нова година всички, Казвам се Дажана Маразович, аз съм от Австрия, искам да споделя великите новини от живота си на всички и на тези, които се нуждаят от помощ в живота си. От 16 години страдам, съпруг ме остави и отиде да бъда с друга жена, само защото семейството му не ме обича, също защото не можах да му дам дете, бях в сълзи в продължение на 16 години страдание, откакто съпругът ми ме разведоха, търсех магьосник за да ми помогнеш онлайн, срещнах толкова много магии, че всички ми събраха пари, без да ми помогнат, но на 14 август 2016 г. видях пост на жена онлайн, споделяща добрата работа на магьосник, наречен д-р Сахед. смелостта да се свържем с него, когато го потърсих, ми каза, че проблемът ми е решен, откакто го свържа с него, след магията му, той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен за по-малко от 24 часа, което ми се случва изненадващо за съпруга ми ми се обади по телефона и започна да ме моли да го приема обратно и това се случи 20 16 днес споделям тази новина, защото искам светът да знае за него и за добрата му работа. Също така съм много щастлив да кажа, че съм бременна сега, след като моята бременност ми закръгли и за онези от вас, които се нуждаят от всякакъв вид помощ , проблем с живота, проблем с парите, го наречете, съветвам да се свържете с д-р Сахед днес и да разрешите проблема си тук, са неговите координати за контакти Email: saheedtempleofsolution@gmail.com и неговия номер на приложението: +2349065101630 и Директен телефонен номер: +27638836445 , свържете се с него и живейте живота си с радост.

 14. Здравейте, моето име е Грейс, искам да стана свидетел на великото нещо, което д-р Чамберк направи за мен. Никога не съм учил, че мога да си върна любовта, след като живея добре 4 години, сърфирах в мрежата, когато видях една жена да свидетелства за това как тя ми помогна от д-р Камберк, отначало го погледнах като това, което съм виждал преди, защото имам контакт с много онлайн магии, които завършиха с парите ми, така че бях убеден, че няма да се свързвам повече. Гледах го през следващите 2 дни, когато гледах телевизия, когато видях, че един човек, на име Хари, даваше свидетелство по телевизията за това как дори и този д-р Чамберк му помага, така че когато видях това, нямам какво да се съмнявам отново веднага се свързах той и аз му казах как любовникът ми ме остави за 4 години, затова ми каза да не се притеснявам, че любовта ми ще се върне при мен през следващата седмица и той ми всичко, което трябва да направим веднага, каза, че изобщо не се съмнявам в него защото съм виждал доказателствата, че този човек е толкова голям, че е като че трябваше да чакам до часа, в който той ми каза, веднага след края на седмицата имах обаждане от номер странно, първо пренебрегнах обаждането, но исках да видя отново е едно текстово съобщение от едно и също число, така че трябваше да го прочета, когато го отворя, не мога да вярвам на въздуха в това, което виждах, текстът беше от моята любов, че напуснах Моите 4 години, казваше, че съжалява, че трябва да се опитам да избера обаждането му, така че той отново се обади , така че аз вдигам, той плаче по телефона, молейки ме, че трябва да му простя, че сега той е готов да остане с мен завинаги, че е много тъжно за това, което ми стори. Бях толкова изненадан и бях безмълвен, затова му казах, че аз му прощавам, така че той дойде в къщата ми през следващите три часа от момента, в който ме видя, падна на колене, отново се молеше, че му казах добре, така ми хвана любовникът и най-изненадващо беше, че той ми даде достъп до банковата си сметка и сега ми купи нова Toyota Camry (кола) и планираме за сватбата ми сега съм щастлив и двамата сме щастлив сега благодаря на д-р Камберк за цялата му помощ и питам Бог да го задържи жив за теб, така че винаги в сърцето почивка трябва да се помогне, тъй като аз бях помогна.if искате да се свържете с него, за да върне щастието във вашия тъй като той е направил моя, можете да се свържете с Dr.Chamberc чрез следния имейл адрес chamberc564@yahoo.com

 15. Аз съм толкова добър, колкото за този опит Златото ще бъде Кардан, принудени да се възстанови брака Назад след С моите 7 години, че аз вече съм seprated правя separation.my името е Hava от САЩ
  Съпругът ми има развод Сватбата ни всеки Управлявай оттогава и изпрати ме и нашите деца от къщата, тогава Когато имам подарък Със съпруга ми ние сме се радвали, когато използвах Любовта и той ме обича, също има мъже След няколко години По-късно започнах някакви необичайни знаци и Кутии Това е толкова ИМАМЕ по отношение на интегрираната калъфите месец февруари, КОГАТО все не успявал БЕЗ РЕШЕНИЕ което не носи отговорност, обичах, КАК СИ толкова много, че ВЪВЕДЕ ЩЕ кЪСНО жена има ПОД мой бащата AV-ПРАВО БЯХ говори с HIS РЕШЕНИЕТО НА ОМ и сега лошо той да ми прости, аз трябваше да го обиждам го изпратих на разположение текстовете мъже канда, които работеха за мен, откакто аз сърфирах в интернет и дойдох някои свидетелства за това как dr chamberc помогна в разпадане на връзката и в брак, някой препоръчваме да можем да се свържем с този велик човек, за да получим помощ и да дадем своя имейл за контакт и телефонен номер, да останеш с мен с нещо h up Така че аз веднага публикувах Dr.Chamberc и му казах за проблема ми, оставих по-късно в тежкия си ден и той каза ми тогава, че аз не трябва да се притеснявате Bégard малко за мен и информация за казах си правя, както бих използвал да използвам малко за мен любов магията Spell, въпреки целия процес и от всички да допринесе д-р Chamberc i аз съм щастлив назад в правилната посока със съпруга си и ние щастлив заклинание Заедно съпругът ми се връща при мен и бракът ни е възстановен, затова моите хора, откакто тогава съпругът ми стане нормален и аз и децата ми, където щастлив и винаги идва вкъщи навреме и той ми купи нов подарък на Toyota Camry 2017, съпругът ми вече е истински човек, че той ни кара винаги да сме щастливи, ако искате да се свържете с д-р Камберк, моля свържете се с него чрез неговия Email адрес chamberc564 @ yahoo .com
  ако имате някакви проблеми в следното
  1) Ом на града att ditt ex tillbaka.
  (2) kärlek stava
  (3) От град främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män att springa efter dig.
  (5) Околна среда и хамбар.
  (6) От Вара рик елтер вина и лотарии.
  (7) От град Бинда от марка / maka att bli din för evigt.
  (8) Околната среда на икономическия живот.
  (9) Om на международния партньор.
  (10) от град stoppa din skilsmässa.
  (11) човек на града skilja dig från din make.
  (12) на града, откъдето се намира кометът.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) гарантирано вино или оригинално вино
  (15) Направете справка за това, което ви интересува.
  соул се свържете с лекар, който помага на семейството ми д-р Камберк
  чрез неговия Email chamberc564@yahoo.com

 16. Здравейте изгледи,
  Това е специална препоръка за великолепно олицетворение на моето време, което трябва да призная заради произведенията му по целия свят. Той е толкова добър и усърден към работата си, че когато той казва, че е направено, просто му отнемате думата веднага. Той прави всичко, което искате според начина, по който искате да бъде направено, и той го прави перфектно, за да ви удиви.
  Той е възстановил много счупени домове, като им е дал спокойствие до края на живота си, може да доведе вашия бивш обратно толкова далеч, колкото искате, той го е направил за мен и той все още го прави и го е направил за много хора по света.
  Ако имате някакви проблеми, свързани с брака / връзката си, можете бързо да се свържете с него със следните подробности, изброени по-долу
  Имейл: chubygreat@gmail.com или whatsapp / call
  Номер: 2348165965904
  Можете да се свържете с него за извънредна ситуация …… Името му е Chuby D Great

 17. Здравейте моето име е Jackie Аз съм от САЩ Искам да свидетелствам за великолепно и мощно магьосник, съпругът ми остави мен и децата в продължение на 2 седмици, когато го нарекох той не вдигна, когато се върна вкъщи третата седмица той ми каза, че иска развод, че бях толкова тъжен, плаках цяла нощ, когато си тръгна отново бях толкова самотна на следващия ден, че търсех нещо онлайн, когато намерих калкулатор, наречен Priest lapola, който помогна на толкова много хора с техните проблеми, така че се свърза с него с проблемите ми той ми каза, че ще отнеме 24 часа и съпругът ми ще се върне при мен направих всичко, което ми каза да направя и на следващия ден съпругът ми се върна коленичи и моли той отмени развода сега сме щастливо заедно свещеник Службата може да ви помогне и да изпратите имейл на адрес Greatlapola67@gmail.com

 18. Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви проблеми с живота, свържете се с д-р Огундели днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

 19. Здравейте, как да се примирите с партньора си, искам да споделя историята си с всички. Казвам се Виктория Дезмънд от България. След 4 години брак с моя съпруг, той ме остави за друга жена, която ме провокираше в разочарование. Направих всичко, което можех, за да го върна, но нищо не беше направено, докато един стар приятел не ми разказа за интернет стартер, Dr.jaja, който й помогна да разреши проблема. подобен проблем. В началото съм се съмнявал, но реших да дам пример. Свързах се с лекаря (jajaspellcastertemple@gmail.com). Той ми помогна да издам любовно заклинание в сърцето на съпруга ми и 48 часа по-късно съпругът ми се прибра у дома. Не мога да спра да благодаря на JAJA. Свържете се с този велик котел за някой от вашите проблеми, той е в състояние да осигури трайно решение на всички ваши проблеми: и т.н.
  (1) разпадайте и обичайте
  (2) върнете бившата си или изгубена любов
  (3) прекратяване на развода или развода
  (4) брак
  (5) бременност и бременност
  (6) магията на бизнеса
  (7) Премахнете болестта от тялото си
  (8) искате жени / мъже да тичат след вас
  (9) спечелване на лотарийни номера
  (10) искате да сте богати и известни
  (11) Искате да бъдете повишен във вашия офис. и др. Свържете се с този велик човек чрез: jajaspellcastertemple@gmail.com

 20. Това е моето свидетелство за добрата работа на човек, който ми помогна да се върна при жена ми. Името ми е Джон и се намирам в Канада. Животът ми се върна! След 8 години брак жена ми ме остави с трите ми деца. Чувствах, че животът ми свършва и се разпада. Благодарение на магическото име Schamberc бях онлайн. Верен ден, когато сърфирах в интернет, търсех добър проблем с правописа, който би могъл да реши проблемите ми. Имам няколко ревюта по този конкретен заклинание. Някои хора показаха, че хвърля брашното си; някои твърдяха, че възстановяват съветника; някои са показали, че може да предаде магията, за да спре разговора и да го получи. Особеното свидетелство, което видях, беше, че тя е жена, наричана желатин, тя показа, че Sacerdote връща бившия си съпруг за по-малко от 72 часа, а края на свидетелските й показания – адрес. След като прочетох всичко това, реших да изпробвам дневната светлина. Общувайте с нея по имейл и обяснете, че проблемът ми с нея. Само преди 3 дни се върнах при мен. Решихме проблемите си и сме още по-щастливи от преди. Наистина трябва да сложите талантлива и талантлива панта, а аз я поставям в един неудържим човек, защото той е прекрасен човек… Ако имате проблем и търсите седнал и истински прекъсвач на правописа, за да разрешите този проблем. Разберете великия Ден на деня; това може да бъде отговорът на проблема ви. Тук е неговото лице за контакт: имейл chamberc564@yahoo.com
  whatapp номер 2348032199213

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: