СУИНГЪТ – ДАЛИ ДА НЕ СИ НАПРАВИМ ТРОЙКA ИЛИ ПРОСТО ДА РАЗМЕНИМ ПАРТНЬОРИТЕ

Бракът е ежедневна и усилена работа! Какво е необходимо, за да запазим пламъкът жив?

Той: Бира и мачове в големи количества!
Тя: Полагането на добра основа и това да е любовта!
Той: ..и 45 инчов плазмен телевизор!
Тя: („укорителен поглед“)
Той: Е какво и ти гледаш телевизия!

Докато получават качествен секс мъжете са склонни да приемат всичко -караниците, мърморенето и всичко останало. Според доста мъже обаче когато се появят децата СЕКСА СПИРА. И когато той спре жените започват да пазаруват, за да станат отново привлекателни за своите половинки. А това не е никак добре за мъжката половина на човечеството, чийто джобове започват да отъняват.

Къде е началото? Срещаме някого –независимо къде …Харесва ни и правим секс. Искаме да го виждаме все по-често и продължаваме да правим още повече секс и това ни доставя огромно удоволствие. Времето минава и в един момент се оказва, че вече сме се пренесли и живеем под един покрив. И както се очаква розовите облачета са издухани от вятъра на ежедневието и тръпката помежду ни изчезва – изведнъж.Точно толкова бързо както се е и появила. Това може да се случи с връзка от няколко седмици така и с партньорства от по няколко години. И тогава се замисляме – не е ли по-добре да се разделим? По-зелена ли е тревата от другата страна на поляната?

И тогава идва решението – суинга. Двойките, които практикуват суинг стават все повече. Това са семейства, който канят други двойки в леглото си и правят заедно секс като разменят партньорите си пред съпруга и съпругата си. Казват, че предпочитат да знаят с кого спи мъжът или жена им и не искат това да остава тайна – да има напрежение, криеници, изтриване на смс – и обидни забележки, когато някой от двамата се увлече по нова любов. Всичко е проговорено и уточнено.
Всичко започва когато тя се замисли: „Ако моят мъж не може да ме задоволи…може би някой друг ще го направи?!“ И тогава идва и предложението към половинката да опитат със суинг.

Въпреки, че идеята на суингърите е правенето на любов и как да опитат най-различни тенхники и да бъдат по-забавни за партньорите си и да разнообразят любовния си живот– суинга не е само това. Той е създаването на атмосфера на любов и принадлежност един към друг.

Независимо дали сте на парти с друга двойка или с друг човек и искате да правите тройка вие ще се чувствате много добре от времето прекарано заедно – да хапнете, да пийнете и да говорите на различни теми. За да опитате различни сексуални техники е необходимо да навлезите в така наречената зона на комфорта- да създадете приятелство с някой.

Суингърите правят разлика между купона и истинската любов. Любовта и връзката с постоянния партньор е от изключителна важност – тя е прозрачна и неподправена. Няма ръбове и трески за дялане – всичко е ясно и глако. По този начин въпреки, че суингърите имат много сексуални контакти те имат само една емоционална връзка – тази с техния партньор. Въпреки, че по време на суинга се формират много близки приятелства, суингърите усещат, че няма нищо по-важно от собствения партньор. Първоначалната идея на суинга е не да разруши, а да заздрави и разнообрази връзката.

Как може суинга да помогне за вашата връзка?
Суингърите претендират, че имат партньори, които ги окуражават да развиват сексуалните си фантазии като това се отразява много позитивно на връзката. В този случай ревността не е проблем. Суингът или размяната на партньори намаляват вероятността за изневяра, тъй като суингърите имат разрешението на половинките си да бъдат в сексуален контакт с други хора. По този начин те дефинират изневярата. Докато изневярата има дефиниция и остава в необходимите рамки – тя не може да бъде квалифицирана като такава.

Според суингърите има разлика между любов и физическа близост. Според религиозните групи обаче това е противоречиво и двете са едно и също нещо.

За или Против суинга
Бъдете откровени и честни когато говорите за чувствата си. Ако смятате, че ще ревнувате от половинката си или имате някакви други неприятни усещания за цялото това сексуално приключение споделете го. Ако не го направите навреме, всичко това може да се отрази негативно на връзката ви.

След като стигнете до съвместното решение да заложите на суинга, бъде себе си и не се правете на някой друг. Бъдете любезни, добродушни и харизматични и оставете задръжките си у дома, за да не попречите на това страхотно удоволствие.

Не можете да очаквате да получите много от страна на суинг партито, ако не дадете достатъчно от себе си.

Готови ли сте да разменяте партньорите?

Не бъдете натрапчив. Поканете някой, който ви харесва и оставете взимането на решенията в техни ръце. Не ги разпитвайте за причините поради които практикуват суинг. Ако ви откажат не се опитвайте да ги обедите със сладки приказки, защото това ще се отрази негативно на връзката ви. Не преалявайте с алкохола. Не правете суинг с хора, които не са информирани по темата.

Убеден ли сте, че искате да суингвате с някой друг?

Суингът не е за всеки. Хората трябва да обсъдят помежду си различни неща преди да предприемат стъпката да участват в суинга. Тези теми включват ревност, самочувствие или някакви проблеми във връзката. Ако някоя от тези области е от основно значение за един от двамата партньори то тогава няма да може да се насладите на това удоволствие.

Защо да го правим?
Суингът не може да излекува връзката ви особенно ако имате някакви проблеми. Целта на суинга е да я подобри, не да я поправя или ремонтира. По-възприемчивите към нови и различни сексуални преживявания ще започнат заедно да изследват различни пътища за общото си сексуално развитие. Двойките, които искат да намерят начин да се свържат физически и емоционално е по-вероятно да направят суинг парти заедно.

Суингът осигурява сексуално разнообразие, приключение и възможност да изживеете фантазиите си като двойка без тайни и измама. Но никога не се присъединявайте към него, за да имате възможност да изневерявате на партньора си.

Advertisements

~ от nadiaterzieva на април 17, 2013.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: