КАК ЛЕКУВАМЕ АУТИЗМА?

Kaкво е аутизъм?

Аутистите изпитват огромни затруднения да израждат взаимоотношения и да създават връзки с другите, не знаят как да ги приближат и заговорят, не могат комуникарат. Изпитват трудности, защото не винаги разбират света около нас. Хипер чувствителни са – на докосвания също.

Все още не се знае какво какво предизвиква аутизма. Някои казват, че са ваксините, други така наречения „бял шум“ или шума от компютъра и климатика в стаята на бебето, който влие на мозъка при сформирането на някои мозъчни карти в ранното детско развитие.

Аутизмът има различни форми. Някои деца стават изключително нервни и изпадат в паника когато са сами в тълпата – и това е аутизъм, други много бързо се ядосват и разсейват, трети трябва много да мислят и да се концентрират, за да могат да общуват с другите, четвърти не обичат да бъдат докосвани. Всички те са аутисти.
Хората аутисти са ощетени в една област и надарени в друга. Голяма част от тях са много креативни и имат богато въображение. Някои ги определят като обсебени от конкретна материя, а други ги наричат целенасочени и концентрирани в нея.

Аутистите имат хобита или определен предмет, който силно вълнува съзнанието им. Те прекарват часове над него докато не го изучат в детайли. Това понякога ги кара да се изолират от света.
Аутизмът идва в леки и по-тежки форми. Някои деца имат аутизъм, но това не се вижда от останалите. Напрмер техните емоции са преувеличени – те могат от яд да загубят времено зрението си като продължат да чуват, но вече не мога да виждат добре, защото са много ядосани. Например при тях се получава един вид тунелно виждане. В следващия момент вече са атакували някой около себе си или са счупили нещо.

Аутистите нямат приятели и това ги кара да бъдат много тъжни и да искат да сложат край на живота си. Някои от тях, които се справят със състоянието си могат да бъдат много полезни за обществото като допринесат със своята различна гледна точка.

Едно от всеки 4 деца с аутзъм непрекъснато се чувства подтиснато и обезпокоено от света около нас. Само едно от общо 6 диагностицирани с това заболяване деца някога ще имат работа на пълен работен ден.

Много родители на деца с аутзъм вярват, че аутизмът се предизвиква от имунизацията на децата с ваксини. Ако погледнете отравянето с живак дава същите симптоми както и аутизма.

ИМА ЛИ ЛЕКАРСТВО?

Според някои родители, които твърдят, че успели да излекуват децата си, аутизмът може да бъде отстранен с белина.. и това е една доста откачена идея …Кой би помилсил, че освен петна белината може да лекува и аутизъм. Всъщност лечението не е точно с белина, а с MMS, което е един вид форма на белина. Това е всъщност 28% натриев хлорид в дестилирана вода. MMS е съчетание от натриев хлорит и лимонена киселина, които при смесване отделят хлорен диоксид. С други думи, MMS е белина.

Други провеждат много по-натурален тип лечения. Те лекуват децата си с витамините Super Nu – Thera. Tова са витамините, които набавят нужните вещества в организма на децата с това заболяване. При тежките форми на аутизъм е хубаво пациентите да бъдат подложени на диета в която няма никакъв глутен. Това ще намали безсънието им и редовните покачвания на темпаратурата, които някои от тях имат преди това. Необходимо е също така да се дават пробиотици, които да се борят с лошите бактерии и не на последно място да се проведе Хелаторна Терапия, която подпомага извеждането на тежките метали от тялото. Тя ще прочисти организма от калция, минералите и нежеланите метали.

Ето и няколко прости стъпки, които ще подпомогнат вашето дете – аутист:

1. Допълнителните съставки, които трябва да бъдат приемани са хром, цинк, калций, магнезий и селен както и витамин Е. Тези съставки са в изобилие в коластрата и майчиното мляко. Симптомите на аутизъм намаляват в рамките на половин час след като бъде приет един коктейл от тези съставки.

2. Времено изхвърлете от диетата на детето пастюризирано мляко и всякакви продукти, които съдържат глутен. Включете пробиотици.

3. Никакъв Магдонълдс и каквито и да било други преработени храни.

4. Стойте на слънце – витамин Д е от изключителна важност за тялото и организма

5. Погрижете се за емоционалното състояние на детето като редуцирате негативните му емоции – това може да бъде постигнато с намаляването на нивото на захарта в организма и с редуцирането на тестените изделия.

6. Избягвайте да стоите в близост до електрически стълбове, тъй като те имат много вредни влияния върху човешкия организъм. Много вредни за здравето са вички устройства като таблети, компютри и безжични телефони. Ако сте бремена избягвайте да ги използвате. Не давайте на детето ви да си играе с безжични телефони или компютри.

Advertisements

~ от nadiaterzieva на ноември 13, 2013.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: