КОЛКО СКОРО ДА ПРАВИМ СЕКС С МЪЖА С КОГОТО ИЗЛИЗАМЕ?

Статистиката подсказва, че колкото по-млада е една жена толкова по-малко склонна е да прави секс на първа среща. С възрастта жените по-бързо се впускат в забавления. 30% от жените на и около 40 години правят секс още първия път когато се видят с един мъж. Причините за това са различни – защото знаят какво искат, много повече им се прави секс или просто се разнообразяват от семейния живот. Едва 17% от жените на 20 години са склонни да си легнат още първия път, а при 30 годишните този процент нараства до 28%.

И все пак ако не става въпрос за секс, а за желанието да имаме връзка много е важно да разберем кога трябва да правим секс с мъжа с когото излизаме, за да не бъдем използвани и захвърлени? Може би има знаци, които трябва да ни подскажат дали този мъж се интересува от нас само сексуално или има по-сериозни намерения.

ПЪРВОНАЧАЛНАТА ПРЕЦЕНКА.
За да има сериозни намерения един мъж най-малкото трябва да е първо емоционално свободен – да не мисли още за бившата си връзка. Добре е да поразпитате за миналото му. Ако все още не е изяснил отношенията си с неговата екс половинка това определено не е никак добър знак за вас. Когато категорично не желае да говори за това или прекалено много се задълбочава в разговори за нея знайте, че нямате много добра перспектива с него.

Второто нещо е да видите неговото поведение към другите жени в живота му – майка му, сестра му, сервитьорката в бара…Ако е негативен към тях и подхожда с неуважение най-вероятно това ще е отношението му към вас на по-късен етап когато и ако връзката ви се задълбочи.

И третото нещо е до каква степен той е ПОСТОЯНЕН. Тоест до каква степен думите му са подплатени с действия. Ключът тук е неговото ПОСТОЯНСТВО. Добре е да го наблюдавате. Хората са доста предвидими в поведението си. Ако лъже колегите си и приятелите си, най-вероятно ще лъже и вас. Имайте в предвид това.

РЕШАВАТЕ, ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
Нека си представим, че сте много силно привлечени от него. Между вас има невероятна химия – нещо магнетично, неописуемо, влудяващо…Но въпреки това искате той да ви уважава,а не да преспи с вас няколко пъти и да ви захвърли като спре дори да ви се обажда.

И тук възниква колебанието – кога да прaвим секс с мъжа когото харесваме?

Можете да го направите в момента, в който той се съгласи да ви подпише договор. Договорът е това, което се изисква от мъжа, за да бъде с вас -не на материално, а на емоционално ниво преди вие да спите с него. Трябва да не забравяте, че мозъка на мъжа е напълно различен от женския мозък. Частта, която отговаря за секса е на абсолютно обратния полюс от мястото, където се намира неговия емоционален център. Ако да кажем в лявата половина на мозъка е секса и това е едно много голямо пространство, то в дясната от другата страна в най-мъничкия и отдалечен ъгъл е неговата емоционална зона. И не си мислете, че тези две части са свързани помежду си. Нищо подобно – нямат никаква връзка. Сексът и любовта са две различни неща за мъжа.

Това, че той иска да си спи с вас не значи, че иска да се обвърже сериозно или да има някакви трайни взаимоотношения. В женския мозък емоционалната част е свързана със сексуалната. В допълнение на това емоционалното звено е 8 пъти по-голямо от това на мъжа. Затова за една жена е много по-лесно да определи как се чувства и какво точно иска в едни взаимоотнощения в сравнение с мъжката половина от човечеството.

Важно е да ви подпише „договора“. Ако мъжа се съгласи на условията, които му поставяте и покаже с поведението си за определен период от време, че стои зад думите си едва тогава може да правите секс с него. Договорът за различните хора е много различен. За едни това ще бъде да се опознаете много добре на интелектуално и емоционално ниво преди да влезете в сексуални взаимоотношения. За други дами това ще е да обяснят на половинката си, че не търсят забавлението и удоволствието от секса, а искат да имат сериозна връзка и ще накарат мъжа „да чака“.

Не трябва обаче да се забравя, че мъжът най-вероятно ще ви излъже като ви каже това, което искате да чуете, за да се вмъкне в леглото ви. Затова е важно да видите поведението му. Много е вероятно ако изчакате до 6 – тата среща мъжът, който наистина ви харесва да продължи да се вижда с вас и след това – без да е получил секс. Ако обаче иска само секс той ще изгуби търпение и след около 4 –тата среща ще започне да се оттегля. Добра политика е да не правите секс с него за определен период от време и да кажете вашите желания гласно. Хубаво е да проведете този разговор преди да се съблечете голи.

За мъжа е много важно да разбере от какво се нуждае една жена. Когато тя го заяви открито това тотално променя всичко, защото той веднага започва да мисли как по-бързо да й го предостави. Когато жената казва нуждите си това е сигнал за мъжа, че тя му гласува доверие. Той се чувства силен и способен.

Ето защо отговора на въпроса КОГА ДА ПРЕСПИТЕ С НЕГО е КОГАТО ТОЙ ВИ ПОДПИШЕ ДОГОВОРА – от какво се нуждаете, какъв статус искате да има вашата връзка….и всичко това да бъде проговорено преди да правите секс.

По време на секс в умовете ни се отделят големи нива на окситоцин – това е е хормона, който ни свързва с партньора – така наречения „хормон на прегръдката“. Той се открива в майчината кърма като целта му е да ни „скача“ с партньора. По време на секс окситоцина се отделя в големи количества и ни кара да се привързваме. Ако сте от тези жени, които след като правят секс се влюбват дори в неподходящи партньори трябва много да внимавате.

Advertisements

~ от nadiaterzieva на януари 26, 2014.

Един коментар to “КОЛКО СКОРО ДА ПРАВИМ СЕКС С МЪЖА С КОГОТО ИЗЛИЗАМЕ?”

  1. Интересна информация, полезна дори за нас мъжете! Интересни са също случаите, в които ролите на мъжа и жената са обърнати, или иначе казано… интересите им.

    Поздрави,
    JM

    http://www.julianmarinovblog.com/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: